Informasjon

Informasjon om våre bortekamp-turer

Stormen forsøker å sette opp organiserte turer til så mange av AaFK’s bortekamper som mulig. Å reise på tur med Stormen er både kjekt og sosialt.

En fin anledning til å bli bedre kjent med likesinnede AaFK-patrioter.
Og, viktigst av alt, man gir AaFK støtte der de kanskje behøver det mest – på bortebane.

Annonsering av turer:
Hver tur legges ut på www.stormensupport.no og Facebook minst tre uker før kampen spilles. Noen endringer kan komme, siden TV-kamper kan føre til endringer i avreisetidspunkter. Derfor bør man følge med på oppdateringer som kommer her. På denne måten får de reisende god tid til å melde seg på tur, mens det samtidig blir enklere for oss som arrangerer turene å bestille riktig antall busser.
 
Påmelding:
Påmelding skjer ved forhåndsbetaling av tur på sjappa. 

NB! Bindende påmelding.
 
Priser: Kr. 500.- for medlemmer, og kr. 700.- om du ikke er medlem.
 
Aldersgrense:
Det er 18 års-grense på alle våre turer – så sant du ikke reiser sammen med dine foresatte.

Kampbilletter:
Billetter til de respektive kampene blir oppgitt sammen med annonsering av de aktuelle turene.
 
Samlingssted/pub:
Dette blir opplyst på nettet – samt i bussene til hver enkelt kamp.
 
 Forbehold:
Vi gjør oppmerksom på at kamper kan bli flytta og utsatt. For alle turer tas det forbehold om nok påmeldte. Forhåndsbetalte turer som blir avlyst, blir selvfølgelig tilbakebetalt.
 
Hvis noen har spørsmål angående årets turer kan de stikke innom Sjappa eller sende oss en mail til tur@stormensupport.no
 

REGLER SOM GJELDER FOR ALLE SOM REISER MED STORMEN PÅ BORTETURER:
 
I hovedsak gjelder dette for bussturene, men de vil selvfølgelig også gjelde turer med andre transportmidler.

Alle er ansvarlig for egne handlinger på tur – sett deg inn i god supporterskikk!
Vi har et rykte å ta vare på, så la oss vise alle at vi er en supporterklubb som er på tur for å støtte AaFK – og at vi gjør det på en god måte.
 
På bussen:
Reiseleder/buss-sjåfør har all makt! Det vil si at alle retter seg etter det som blir sagt både når det gjelder støynivå, faste stopp underveis og annet som måtte være aktuelt.
 
Opptrer noen uaktsomt – i strid med det som er bestemt – kan disse bli satt av bussen. Konsekvenser i ettertid vil bli tatt i form av utestengelse fra turer og evt. suspensjon/eksklusjon av medlemskap i Stormen (jf. vedtektene).
 
Ved skade:
1. Alle ødeleggelser må erstattes av den ansvarlige, enten skaden er utført ved overlegg eller kommet til ved et uhell. Ved skader på kjøretøy eller lignende skal reiseansvarlig underrettes, og vedkommende vil da sørge for at Stormen sender en giro når kostnadene av skadene er beregnet.
 
2. Søl og oppkast går også under denne kategorien. Søler du til kjøretøyet, eller kaster opp, får vi en regning fra buss-selskapet. Denne regningen vil i all fremtid bli videresendt til rette vedkommende.
 
Denne presiseringen er ikke et resultat av at denne typen skader forekommer ofte, men enkelte har av og til problemer med å utvise normal folkeskikk.
 
Særlig gjelder dette for personer som ikke kjenner kroppens toleranseevne for alkohol, selv om det skal legges til at de aller fleste oppfører seg bra på turene våre.
 
Men - Stormen vil gjerne unngå alle slike hendelser, og dessuten vil vi gjerne bruke medlemspengene til andre ting enn å betale regninger fra våre reisepartnere.
 
På bortebane:
Her gjelder god supporterskikk som nevnt over. Vi går i samlet tropp til stadion og støtter opp med sang og tifo-arr.
Ingen opptrer overstadig beruset eller annet som setter oss i dårlig lys – vi er der for å støtte opp om gutta våre på banen!

Stormen supporterklubb (c) 2019